Monday, June 27, 2016

Cerita Ramadhan

Salam Ramadhan..uol dah nak abes khatam quran ke? Ramadhan la yg baisanya ditunggu kan...sy juga..sy berharap ramadhan pertama sebagai seorang ibu isteri sepenuh masa ni, saya dptla jd superproduktif sepanjang bulan puasa ni..tapi opposite pula..sepanjang puasa selalu migrain, lemau..end up bergumpal dgn ecah atas katil sampai dekat waktu nak berbuka..so kena cepat cepat masak..then sambung balik berkubang dlm bilik

ish..awat la malas sgt kali ni..nk kemas rumah lg la x berapa rajin atas alasan bukan rumah sendiri..so malas nk mendeko utk raya. hihi

nk menaip pun malas..nkfikir nak tulis apa pun malas..haha dah terok dah ni..

so nak wish sesiap kt uol Selamat Hari Raya, Maaf zahir dan batin

KBai

2 comments:

sweet tooth said...

selamat hari raya sarah...maaf zahir batin :-)

Ummu Iman Amsyar said...

selamat hari raya mami ecah! Ecah nk dpt adik kot tu yang mood lain mcm tu...ehehhe :)