Sunday, May 15, 2016

Tilam/toto patchwork untuk newborn

AS Salam

PENGUMUMAN

Saya menjual tilam patchwork untuk baby.  Ada pelbagai corak yg sangat sangat comel cute untuk baby. Sipenjual pun geram tgk corak corak yg ada ni..tapi dah takde baby dah..Caca dah tak muat dah tido atas tilam tu..dia kena tido atas tilam queen size sbb tido lasak. hehehe

BTW  Whatsapp sy untuk dptkan latest corak yang ada. All ready stock..Anda bayar, kami pos. insyaAllah.


BABY TOTO 5PC SET PATCHWORK READY STOCK
READY
RM105

POST RM8 SM RM26 SS

Size : 65 x 90cm
1 Pillow
2 Bolster
1 Bed Cover
1 Toto Baby
KELEBIHAN

berkualiti bagus
jahitan kemas dan cantik
kain sejuk
tidak mudah berkedut
boleh dicuci dalam mesin basuh












No comments: