Wednesday, January 20, 2016

RUMAH UNTUK DISEWA DI BANDAR SAUJANA PUTRA,SELANGOR

IKLAN.. PM SY YE
RUMAH UNTUK DISEWA. BANDAR SAUJANA PUTRA. TOPAZ 4 CORNER

Teres Dua Tingkat Corner
Basic Unit
Depo Standard 2+1 termasuk utilities tapi masih boleh nego 

Township : Bandar Saujana Putra
Property Type : 2 Storey terrace house
Built-Up : 1600
Land Area : 2800
No. of Bedrooms : 4
No. of Bathrooms : 3
Layout Type : Corner
Occupied Type : Vacant
Furnishing Type : Unfurnished
Available Date : 01/02/2016
Facilities : Business Centre, Mini Market, Nursery, Playground
Posted Date : 21/01/2016
Remark
Kitchen extension for storage and laundry area
1 unit aircond available at Master bedroom
2 entrances at front and side of the house
Friendly neighbourhood

Gambar seperti yang sy share dlm blog ni. cuma semua perabot dah takde. Bhgn dapur extend tu akan di cat, dipasang tingkap pintu so selamat untuk dijadikan storage dan laundry/ wet kitchen (KC xada)

Tembok juga akan dicat di bhgn yg tak habis cat. bhgn laman akan dikemas, so tenant akan dpt tanah tepi lebar 20kaki dgn rumput karpet dah siap di tanam. pokok serai, pandan pun ada. pokok herba yang lain dah xde. sy dah pindahkan. tapi veggie bed masih ada kalau nak berkebun :)

Contact saya: Sarah 0193833108 your friendly landlord. ;)












3 comments:

Kay said...

Semua pindah eh Sarah? Ingatkan Sarah dan anak2 je ke sana...

zainur said...

Cantiknyer umah... jeles tgk...

sweet tooth said...

Eh, lama x singgah... Tau2 pindah ni...