Thursday, June 4, 2015

cerita laman lagi

Tak banyak progress laman kecuali start mengisi tanah di dalam veggie bed yg hubby buat. beli 10 kampit..1/3 bekas je terisi..so kena beli lagi tanah hitam.

hr ni insyaAllah sy akan dpt lapan pokok cuphea abd dua pokok lantana oren n cream. cadangnya nak tanam di celah tembok tu. excited. sy juga ada order benih pokok pokok bunga yg susah dpt di nursery dr seeds galore di fb. parcel otw. yea!

aktiviti mengemas rumah mmg xkan habis. skrg fokus area laman dulu..clearkan bhgn yg menyakitkan mata..tutup dgn pokok hiasan..skrg ni kami lagi suka lepak di luar dr di dalam rumah..hihi

seminggu dua lagi sy akan buat operasi declutter bhgn dlm rumah. nk minimize brg sebanyak mungkin. rasa mcm nk let go few items dlm rumah... tgklah mcm mana

bhgn rumput yg kami cuba growkan..ni pic lama..skrg improved sikit
sebahagian pokok yg disemai
Ros purple. baru bertunas. sy tanam melalui keratan batang
pokok cekur dlm pasu..
Water lily je yg berbunga.

3 comments:

Tishya said...

waaa so hijau your lamannnn! bes bes

wiefanz said...
This comment has been removed by the author.
Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)