Wednesday, October 8, 2014

House Project: Tambah Dapur n Tembok Rumah (Episod 5)

Setelah 8 bulan berlalu, akhirnya tembok dan dapur nasih belum siap..hahaha

my Mr. DIY kan buat kerja sengsorg, during weekend je..masalahnya bila weekend jw, asa je program lain, sbb tu lah berbulan x siap. nasibla DIY sendiri tembok tu..so xdela sakit hati kan.

Saya pernah share progress projek mega ni dari zero. yg terakhir sy cerita boleh dibaca di link ni... http://cerita-bonda.blogspot.com/2014/03/house-project-tambah-dapur-dan-tembok.html?m=0 

as of last two weeks, inilah yg terhasil. hasil keringat suami sorg diri membanting tulang naikkan tembok. dapo pun br 40% complete, bumbung lom ada lg.

6 comments:

ieza said...

wowww hebat abam sol! can wait nk tunggu deco2 rumput n munge2 plak hehe

Fizah said...

phewiitttt ;)

sweet tooth said...

kemas nampak keje ur hubby sarah :-) ok la tu... buat sendiri, memang puas hati...

siti norsarah Aminuddin said...

buat sendiri lebih teliti dan jimat k nina...tp lmbt nk siap. hihi

siti norsarah Aminuddin said...

segan je dgn otai sudun atur ni.

siti norsarah Aminuddin said...

abg sol x tnm pokok munge..dia tanam sayo.