Wednesday, March 19, 2014

Set Menyusu Shaklee memang terbaik

Salam,

Entry ni nak kongsi tentang set menyusu Shaklee.

Saya berani promote set ni pada korang sbb sy sendiri dah try, saya sendiri dpt rasa bezanya. Sy takkan berani promote kalau produk tu xbagus. serious mgm berbaloi consume set bfeeding ni. badan lebih sihat, segar dan bertenaga. Bila badan kita berada dlm keadaan terbaik, mmg susu akan terhasil dgn lebih byk.bolehn mpk connection nye kan?

 tp dgn set menyusu shaklee yg ada:

b complex membantu menenangkan mummy yg stress. bila mummy dlm keadaaan stress, penat, mesti akan rasa susu berkurangan. bygkan baby dok berjaga malam, baby merengek, mummy x cukup tido..nak uruskan ruamh tangga lagi..mmg stress.


vitalea mengandungi segala nutrien yg diperlukan badan dan mencukupi apayg x cukup. mmgla kan,bila sibuk dgn hal anak , rumahtangga dan ada mummy yg bekerja,mkn pun tak tentu hala.
Vit c improve immune system. mmgla penting. as a mom with baby, badan kita kena sihat..x boelh selsema. karang jangkit dgn baby kan susah.


OsteMatrix. - ni mmg supplement favourite. kalsium penting untuk tubuh. tambah bila kita bfeed baby, kita perlu more calcium untuk tmapung keperluan calcium badan. Bila bz, nk minum iar pun tak sempat, apatah lagi nak bancuh susu kan?
 


ESP - yea! saya suka. ESP ni xbfeed pun sy ambil..smapai skrg tgh ngandung pun sy ambil ESP..must have food supplement di rumah. ESP ni my energy booster. bila sy minum, sy rasa bertenaga. buat kerja ruamh rileks je dari pagi sampai petang. kulit pun lebih cerah, dan kurg masalah jerawat.

alfalfa - org mmg kenal alfalfa sbg herba pelbagai guna. untuk ibu yg menyusu, it helps mummy produce more milk. kiranya milk booster la.




So pada mummy yg rasa susu kurang tu, jgn lengah2..meh try set Breast feeding / menyusu shaklee ni. Selamat, suci, bersih, halal dan organic.

kalau berminat nak full pack /trial pack, boleh sms/whatsapp sy 0193833108 or email: siti norsarah@gmail.com

Shaklee ada mcm2 set mengikut keperluan individu. Sbg independent distributor shaklee, adalah menjadi tanggungjawab sy untuk membantu pelanggan dgn memberikan cadangan maknan tambahan yg sesuai mengikut keadaan kesihatan pelanggan tu.

 

No comments: