Monday, March 24, 2014

Projek DIY dgn Adam : Diaper Storage box

cerita rumah:

Weekend yg x byk progress. bilik baby yg konon nk deko tu masih mcm tu le rupanya. hihihi

Saya cuma smpt membasuh plastic containers n lids masuk dlm storage box yg besar dan susun seadanya.Biar dulu disitu hingga siap kitchen cabinet. Jjanji semua containers tu dah siap siap dipairkan dlm penutupnya so senagnlah nak cari. Tak dela nk kena godek bg sepah semua br jumpa pasangannya.

Other than that, sy dgn adam dan aryan sama sama buat kotak storage diaper. Cadang tu nk beli basket tuk diaper aryan. tp bila tgk kt blog geng susun atur, byk idea guna kotak terpakai n wrapping paper. maka terhasillah aktiviti diy anak beranak. hihihi Memang jimat..comel lak tu. saya suka! saya suka!

Aryan gunting penutup kotak..

kite gam kat body kotak nak lekatkan wrapping paper

Kita gam lagi! gam lagi! meleleh air liur Adam leka gam

Aiseh, wrapping paper x cukup..camne ni?

Ha..ni solutionnye ye tuan tuan dan puan puan

Lepas dilekatkan kan dgn black board sticker

Tada! dah siap

Tuan empunya diaper berposing dgn diaper nya

okla ..tu je nak update..bye!

2 comments:

Fizah said...

comelll...!! =)

ieza said...

hahahaha kreatif, bole buat nih, dari asik duk bli kotak kat ikea balut sndri pun cool gak