Thursday, February 6, 2014

Dugaan betol - isu berulang everytimme sy ngandung

Dlm seminggu pasti ada sehari sy mc. bila dah tahu ada masalah kesihatan waktu mengandung, lagi kerap sy kena berjumpa doktor dan dapatkan rawatan. dalam dua minggu hadapan, sy kena pergi ke hospital dan juga klinik KKM.

Balik ofis, my bestpren inform bos beso tak puas hati, tanya teruk sgt ke sakit sampai kena mc kerap?

nak jawab mcm mana eh? ko tak pernah ngandung kan. tapi salah ku jugak, sapa suh ngandung..kekeke

ah lantak la bos..tak kisahla apa impression mu. Mmg tka jadi apa dah kat sini. Pegi keje sbb nk gaji...org bg kerja saya buat, janji xde delay yg buat delay project. nak buat extra takdela kan.

cuma asyik absent tu jadi issue disiplin pada bos..ye la ngaku mmg selalu mc, tapi dah tak sihat..nak buat camne.

aiseh..agak2 kalau dah benti kerja run biz sendiri sy bolehke mccamni? kompom x kan berani mc..kekeke

apapun heaven mkn gaji.. mc camna pun gaji ttp masuk...sorry la bos..jgn emo plak. sy yg di wrong interprete as kaki ponteng ni pun rilek je tak emo..kikiki

*Tgh belajar sabar. kenapa tak confront terus dng aku eh..apesal nak ckp blkg tanya kengkawan aku? malu ke? mintak asam kt meja aku tak malu lak..alahai bos...




No comments: