Monday, December 16, 2013

17 weeks Pregnant

Iam 17weeks pregnant now..by right the baby size is about  inches from head to toe. the little one is started to grow very fast after this

before i get pregnant, my weight is 56kg. now the figure is changed to 64kg. jeng jeng jeng..8 weeks weight increase. saya sudah gemuk..waaa. Mcm mana gemuk pun, hubby sentiasa ckp sy seksi. hahaha

Pregnancy kali ni x byk beza dgn sblm, emosi sy jadi sgt extreme, super happy or super angry, or super upset and super lazy.

beza kali ni, sy rasa nak melawa, tapi masih x dpt glow yg diperkatakan ibu2 sewaktu mengandung. hormon lebih memihak kepada dull dari glow. hehehe

bila saya dah gemuk, badan rasa sentiasa panas. panas sungguh! asek kena tukar baju je. dha la hidung super sensitif..so bau ketiak sendirimmg buat sy nak pengsan.

semuanya super..so harap yg keluar nanti supergirl. amin :)

*jom doa saudara kita di syria dpt berthn dalam kesejukan...semoga akidah mereka juga bertahan..jika mereka mati..smeoga mereka mati dalam keadaan syahid.


 

No comments: