Tuesday, November 19, 2013

Family bertambah lagi

Bacatajuk pun dah boleh agak content entry kali ni. suka untuk diumumkan yang Adam, Amir, amar dan Aryan akan dapat adik..yea! I am now 12 weeks pregnant. Alhamdulillah ok cuma mabuk2 ngandung tu biasalah. masuk minggu ke-12 ni, selera mkn menjadi jadi..

berat badan 59.5kg

phew..montel mami skrg ni..hehehe

last month saya bz pindah rumah..sampai skrg barang lom habis kemas..byk kotak belum dibuka. deko rumah masih kelaut..byk yg kena buat nak bg ruamh nmpk kemas dan sejuk mata memandang. slow and steady la kot..tgk budget jugak.

ok tu je nak cerita. tak ada apa sgt nak dikongsi. saya sgt bz dgn aktiviti bersama anak2.

apapun sy masih distributor shaklee yang aktif. sesiapa yg nak order product shaklee sila hubungi saya: 019-3833108.

pelbagai set kesihatan ada:

Set Kurus,
Set Mengandung
Set pantang
Set Menyusu
etc...

whatsapp/SMs je, sy mesti reply punya :)