Thursday, September 19, 2013

Cakra Khan- Harus terpisah

Salam,

Pagi2 buta Hot FM pasang lagu Harus terpisah nyanyian Cakra Khan...tuh lagu favourite saya..saya suka lirik dan suka dgn keseksian suara si penyanyi. bila tahu nama penyanyi tu Cakra Khan, saya bygkan dia berketurunan India,berbdan besar dan berjambang sbb suaranya sgt besar dan serak basah. hahaha

Tapi sekian lama dok dgr lagu tu, tak terpikir nak tgk tuan punya suara, pagi tadi sampai di office, terus saya bukak internet untuk tgk tuan punya suara..Cakra Khan asalnya Indonesia. Nama betulnya Cakra Kota Panyarman. oh men! rupanya langsung tak sama dgn yang saya bayangkan...

saya bayangkan orgnya begini:


tapi sebenarnya, inilah pemilik suara lagu Harus terpisah.. hensemla of course... bintang mata I...hahaha sorry darling hubby..your wife cuci mata di pagi jumaat.





 

Tuesday, September 10, 2013

jom shopping make up online

Salam Ladies,

Sejka dua menjak ni, saya rajin melayan website jual produk kecantikan secara online. dlm2 byk2 website...saya nak recommend website ni..ada beberapa produk yg saya dah beli..dan beberapa transaksi dah dibuat..order akan dihatnar terus oleh despatch best buy world. Delivery guy yg hantar kerumah saya namanya Apis..waaa sampai tahu nama and simpan no phone dia gitu...hehehe

Barang2 sy diberitahu adalah original..tp kalau ada sesiapa ada info brg website ni tak ori, inform sy eh..

tapi so far, mmg layan shoppingla kt sini..sbb anak berderet..takde masa nak gi shopping mall..shopping di alam maya je..

nak tau website address?

cer gi sini  http://www.bestbuyworld.com