Sunday, August 18, 2013

Jd single parent seminggu

En hubby kerja luar seminggu. Aduhai, mcm mana nak survive ye xde my other half tu. mlm ni pasti ada drama swasta, drama air mata oleh Adam. Adam tu jiwanya sensitif sgt,tak boleh takde ayah or mami.mesti bersedih hati. Agaknya dia rasa hidupnya tak lengkapkalau tak ada salah sorg dari family member.

Last time Adam menangis bawah bantal teresak2 almost every night sbb rindukan ayah. this time tak taula camno mami nak pujuk. dah pesan ayah jgn lupa call and on whatsapp. kena hantar gamba and aktiviti as much as possible supaya anak2 tak rasa jauh.

Mujurlah zaman skrg ada internet, online sj, boleh videocam bagai.

seminggu ni sy kena uruskan semua seorang diri. waa...wish me luck eh.

#nanges

 

No comments: