Thursday, January 17, 2013

Best ke Bedak Arab Kokuryu Summer Cake ni?

Jawapan saya,  mmg best. Kulit terasa lebih licin, cela kat muka, bekas jerawat semua hilang, kulit muka rasa ringan dan kulit takdela nampak cam tepung gomak.

Sblm ni saya pakai bedak Maybelline/ Loreal. kebetulan compact powder sy dah nak habis. saya try beli bedak arab ni..sbb femes sgt kat FB. adik pun ckp best giler pakai. so terpengaruh, saya terus beli borong..alang2 nk pakai, baik jual sekali kan? heheh maklumla peniaga online tegar.

So sesiapa yg berminat nak beli Bedak Arab ni, jemput2la email/sms/whatsapp saya

019-3833108 / sitinorsarah@gmail.com

Harga RM49 /pc + postage RM6 (kalau ambik dgn sy byhand, takyahle bayar duit pos tu)




No comments: