Thursday, January 31, 2013

Anak2 flu..mami sakit juga

As salam,

Lama juga tak update...ada kawan2 menegur takde cerita anak2 sgt sejak sibuk dgn online bisnes.

Dah lima hari hero kecil saya demam selsema. teruk batuk dan selsema diarg. Mujurlah tak meragam cuma rimas bila tgk diraorg susah bernafas and kadang2 hingus sampai ke telinga..iyewww...hehehe

di rumah, kabinet dapur penuh dgn ubat ubatan..masih juga tak sembuh, hari ini pegi lagi jumpa doktor. kali ni dpt antibiotik..harap cepat sembuh ye anak2








mami jugak demam..smlm perit tekak, selsema and batuk..jumpa antibiotik saya telan..saya harus sihat..karang makin tunggang langgang rumah dibuatnya.

dapat mc hari ni..saya tidur sekerat hari. then layan sikembaryg saya bawa balik dari nursery, dlm demam barang custommer harus di packing dan di pos. janji kena tunaikan. org berharap brg sampai segera.

skrg ni, tinggal nak tolnog adam sipakan homework. tp hero yg sulung tu dah start bosan buat homework. setiap hari ada homework..kadang2 ada tiga homework dlm satu malam. arggh mami pun sama malas. tpai saya kenala tabahkan....patutla mak2 stress bila anak nak sekolah..hw harus disiapkan, ruamh tangga harus diurus, kena extra mengajar takut anak tertinggal dlm kelas. sgt mencabar tugas ibu ni...teringat arwah mak...sambil memasak menjerit suruh saya buat homework..sambil sapu sampah, menjerit suruh saya basuh kasut sekolah. sambil siram pokok boleh suruh saya menghafal sifir. oh mak mmg multitasking...hihihi

alfatihah untuk arwah ibu tercinta..Normah Mohamad. I miss her dearly T_T



Nak promote sket, stok autumnz baru tiba ...

EBM Storage zipper bag RM10 (12oz dan 7 oz)

Baju nursing RM 55 only

jemput melawat FB Page: Kedai Bonda tuk koleksi baju nursing, EBM storage solution, maternity wear and T Shirt muslimah.


 

No comments: