Tuesday, December 4, 2012

Shaklee Vivix - Anti Penuaan & Untuk kesihatan

Bismillahirrahmanirrahim

Hi Ladies, kali ni saya  nak cerita pulak produk Shaklee yang lain. Sekadar nak berkongsi tentang produk Shaklee yang diberi namaVivix.

Vivix ni memang famous sbb bertindak sbg anti penuaan - so siapa yagn rambut dha start putih, ada kedut2 tu boelhla try vivix sbb ramai pelanggan Shaklee memberikan respon positif terhadap perkembangan diri setelah mengambil vivix.

Camna ye rupa Vivix tu?


Vivix adalah dlm bentuk cecair di dalam botol. Cari pengambilan, sehari satu sudu teh je tau...ambil dgn makanan. Jgn lupa goncang dulu botol dan simpan mesti di dalam peti ais.

kenapa satu sudu tehje tak satu sudu besar? jgn weih..over tu sbb satu sudu teh je dah bersamaan dgn jumlah bilangan resveratrol di dalam 100 gelas wain merah!

ops! Vivix bukan arak tau...cuma kandungannya ada yg sama dgn wain. Vivix ni mmg sudah disahkan halal oleh Jakim.

Untuk info kebaikan Vivix Shaklee ni, sila baca statement di bawah.. source: Shaklee Corporation


 
 
Vivix Dalam Majalah Aniqah




Berminat dan ingin mengetahui lebih mendalam dgn produk ni? hubungi sy via email: sitinorsarah@gmail.com atau Whatsapp/SMS: 0193833108

No comments: