Wednesday, December 12, 2012

Promo Shaklee Collagen Powder

Lai! lai!

Masih ada 18 hari sebelum promosi Shaklee Collagen berakhir.



Saya sudah ada ready stock Collagen Shaklee untuk yang berminat nak membeli. email sy untuk price.

Ramai ckp price collagen shaklee mahal..bg saya semua produk kecantikan dan kesihatan yang berkualiti amat mahal harganya. kos suntikan vitamin C juga mahal dan bersifat sementara. Collagen dari produk2 lain juga mahal. orang kata, beauty is pain..hehehe

Collagen ni effectnya cepat, boleh nampak hasil dlm masa beberapa hari sahaja.

tapi ada juga supplemen lain yg lebih murah tapi memeberikan hasil yg sama dlm masa panjang. antaranya kombinasi Energizing Soy Protein (ESP) dan Vitamin C atau siapa yg ada bajet lebih patut membeli vit E shaklee yg sgt berkualiti tinggi.

Anyway, apa salahnya kan kalau kita usaha nak cantik untuk suami. tp cantik je tak bagus, kena cantik juga akhlak kita. moga2 anak2 dapat contohi kita menjadi insan yg berjaya dunia akhirat. amin


 

No comments: