Sunday, September 23, 2012

Weekend @ home :)

Tak kemana weekend ku skrg ni..minggu lepas hubby ada jamboree 4x4 dekat sepang sepanjang weekend. weekend baru ni pula dia ikut kawasaki touring ke Tg malim. what to do, nak cari rezeki, anak dah isteri harus ditinggal-tinggalkan.

aktiviti Sabtu cuma habiskan masa dirumah, tgk tv, kemas rumah dan layan anak2. ptg ahad baru keluar tgk progress rumah dan bawa anak2 ke playground






malam try nak buat pavlova..tapi x jd..byk langgar pantang larang, kempis meringue ku.terus cmapak tong sampah. nyampah mak! :) malas nka ambik gambo.

mid nite packing barang dagangan  kedai bonda..rezeki dari Allah..tetiba je ada pelanggan asyik bertanya produk kedai bonda. byk stok dah habis. saya harus cari modal untuk tambah barang. disiplin dlm pengurusan wang juga penting. eheheh


kepada pelanggan kedai bonda yg jauh dekat..terima kasih byk sbb membeli belah dikedai bonda..skrg kedia bonda dah ada return customer. Happy sgt. Kepada pelanggan Shaklee, terima kasih juga sbb tak serik order suplemen shaklee yg kebaboom tu dengan saya. lagi sekali saya tekankan, rezeki dari Allah. kita minta pasti Allah makbulkan doa kita :)

1 comment:

syiela said...

bestnya dorang dapat bebas kat playground..

alhamdulillah rezeki