Sunday, September 23, 2012

Home Sweet home: Bhgn 3

Latest update: Dah 45% completed.

Tak sabar nak tgk rumah 100% complete. Dah complete pun mesti byk yg kena betulkan sendiri memandangkan pemaju ni terkenal dgn baut kerja ala kadar. saya tak suka design..saya cuma suka lokasi dan harganye..hehehe

mudah2an adalah rezeki tuk renovate. tak sabar!

p/s: smlm Adam tanya "mami,ni ke rumah kite..mcm buruk je..Adam taknaklah duduk sini.." adus..sedih mak..ni je yg mampu mak ko bg anak oi.. :D


 

3 comments:

dyanayusuf said...

design rumah kita mcm same je. betul tak? ehehe

siti norsarah Aminuddin said...

Lady D,

saya pun terasa sama..tapi your house much longer than mine kot..mine 55ft je tau..seb baik corner lehla nak tambah kasik besar sket

sweet tooth said...

Sarah, rumah x siap lg... Sbb tu Adam nmpak x cantik...kang dh siap, ok je tu....