Monday, September 17, 2012

Edisi Raya: Open House rumah sendiri

Update super duper basi..tapi kena update jugak..sbb first time buat open house.

Actually takdela open pun sbb masak sikit je..untuk rakan2 yg nak bertandang kerumah. takdela pasang khemah and upah caterer  kan... teringin nka buat besar2 an..tapi pastilah temanya..pot luck! heeee. tunggulah kalau pindah ruamh baru nanti. insyaAllah.

menu mkn2 umah saya adalah mee bandung, nasik impit, kuah lodeh, rendang and kuih muih raya. first time buat..takde  balang kuih cantek (huhuh sungguh memalukan)..takde pinggan cantik..takpelah..ni consider as trial..next time saya buat properkay..siap deco gitu..powertrain ladies..next time kite buat best2 and jemput korang..korang mmg selalu jd bahan eksperimen ku...

tetamu yg mula2 dtg is k fad and k irnie sefamily. then geng bujang rashid and fadil, then mlm tu ramai kengkawan samsol dan anak pinak derangmmg meriah mlm tu..saya siap kuarkan toy budak2 taknak kasik anka derang cranky, maklumla apak2 sibuk bersembang..rumah officially di tutup pukul 11.50pm..fuh..melayang kepala. patutnya a week after nak buat open house untuk geng aero, tapi Aryan plak warded..so burn hujung minggu di bulan Shawal..dok kat ward je the whole weekend.

ni je the only gambar sempat ambik..mak bz layan tetamu.

 oo mak ai..bersepahnye dapur ku..lesung batu pun nampak..hambek ko
 
 Nak masak rendan le ni
 


 K irnie time ni tgh sarat mengandung..4 hari kemudian..deliver bb
 
 K irnie, me and k fadz
 
Aryan dgn abg Fadilnye

2 comments:

Tishya said...

suka header baru blog sara. ada sume gamba anak =)

siti norsarah Aminuddin said...

kite pun suke..kiranya ni la plag kreatip yg kite mampu buat..heee