Sunday, September 16, 2012

Edisi Raya: Open House Hari Raya

Holla ladies..bz ke weekend lepas? mak super bz..bz gi beraya.. hihih

saturday afternoon saya dgn my girfriends gi beraya di tiga rumah di area sek 7 shah alam..this time bawa si bongsu, Aryan je sbb abang2 diaorg ikut aunty and uncles dioarg gi melaka..naik malacca cruise lagi. jeles mak. En Hubby ada jambori 4WD apetah kat Sepang for one whole day. so tak ikutla jd my bodyguard

rumah pertama..rumah my lead engineer..tak amek gambo..malu sbb tak ramai yg kenal..geng powertrain ciput je yg dtg time kitaorg sampai. menu: sate, nasik impit, soto bagai..mcm menu di hari raya...

rumah kedua: rumah irnie..tgk baby aqeel yg baru lahir. so cute! comel! i love newborn baby..nak baby lagi boley? heeheh anak empat pun dah buat daku kurang siuman..tambahla kalo ada lagi satu kan? tgklah lagi tiga 4 taun..

datang rumah org dlm patnag kitaorg takdela expect nak mkn..tapi hubby kak irnie ni rajen tol masakkan kitaorg spagetti bolognaise. ada kuih raya lagi..ok la tu..sedap...and 5 start for the effort. :)

antar gambar yg di ambil kat rumah kak irnie:

 Wanita Powertrain
 
Ini Afiq

 Aryan n K fadz
 
 Ini My bucuk Aryan
 K Irnie and her baby + Daaniya anak k fadz
 
 As usual mesti ada gambar gedik mami dan aryan..heee
 
Auntie Adib and Afiq



ruamh ketiga..time ni kepala otak saya dah mcm nak pecah..migrain. penat bercakap dan bergelak ketawa agaknya..stress kepala mak..hihihi..rumah terakhir ni adalah rumah Che mat...our manager. mmg best ruamh che mat ni..ada mcm2 menu..roti arab..superb! sup daging, nasik impit soto dan mcm2..sorry tak mkn sgt sbb seronok jumpa kengkawan sampai tka lalu mkn..fuh mcmla tak jumpe kat opis..ahahah

ni antara akvititi anak2 dirumah che mat:

 Main buih sabun
 Aryan happy berjalan dgn stokin je..
 
 Eh..nape rambut u ni byk sgt?
 
 Tgk belon terbang2
 
 Hi Nia...u cun la..jom deting jom
 
 Kaum kerabat powertrain
 
 Makan, sembang dan gelak ketawa..
 
 Geng bujang dan tak bujang
 
 Anak dara Man majid..
 
Aryan dicelah2 anak dara orang

3 comments:

Tishya said...

si kenit aryan tuh merate tempat dia ada hehe

siti norsarah Aminuddin said...

maklumla..mak dia kan paparazi dia

syiela said...

amboi aryan.. merata berpusing ye... di celah2 anak dara pula tu hehehhe compom ramai terpikat :)