Monday, September 10, 2012

aryan harus di susui semula

sejak aryan enjangkau usia 1d thn, saya semakin malas untuk bf sikecil ni. di bulan ramadhan, production saya terus merudum. langsung tidak ikhtiar untuk bykkan susu..saya x kisah malah decide untuk terus stop pumping.

ah..aryan kan dah besar, buat apa bf dia lg ye tak? bg je susu formula..kan senang..x payah bawa beg susu dan pam avent saya ke hulu hilir.

dlm masa sebulan setengah, akibatnya sudah saya rasai, aryan terlalu kerap selsema...dua kali demam panas dan yang terkini di masukkan ke hospital jerana lung infection. imune system aryan merudum..saya beri scot emulsion, vit c masih tak ada effect. dah dua hari keluar ward, aryan masih batuk dan selsema. ptg td nursery owner informed aryan cirit birit..4 kali berak di nursery.

saya salahkan diri...sedih..kesian aryan..kalaulah mami x pentingkan diri dan terus bf aryan mesti x seteruk ni kan?

insaf..saya harus mula pumping, sy harus kembali bf si kecil tu..biar sampai dua thn..biar selama mana dia mahu..errr 2 thn je ye nak..


5 comments:

Tishya said...

go sarah!! i need more pumping partner! =)

wawa yusoff said...

poor aryan... keep on pumping mummy!

Wawa said...

ala ciannye....tp kte mmg camtu kan...bile jadi pape kat anak, mule la beruseha keras ngepam...naila pun selalu jadi mangsa mama nye yg malas ni...hewhew...chayok mommy!

siti norsarah Aminuddin said...
This comment has been removed by the author.
siti norsarah Aminuddin said...

Thanks ladies..i akan berusaha pumping and produce enough susu for Aryan. moga dimurahkan rezeki aryan..amin