Thursday, September 6, 2012

Aryan dalam WAD hospital

Aryan demam panas 4 hari tak turun..ke DEMC doc ckp viral fever. tapi mlm tu makin teruk beserta dgn batuk. Malas nak gi DEMC sbb ramai manusia, saya ke SALAM mediacal Center. MO yg check mulanya, terus dia decide untuk masukkan ke ward sbb ada symptom asma. sian buah hati saya ni..masuk hari ni hari ketiga di wad. Dia dah bosan. rindukan abang2..rindukan toy..rindukan ayah.. mami pun rindukan tiga super hero yg lain dan myhubby bucuk. hukhukhuk


Monday~bawa ke DEMCari ketiga demam
 

On the way to DEMC
 

Mlm tu makin panas. cuba nak main2
 
Dah makin lemah..39.7 deg temperature time ni

~Tuesday morning - Warded at SALAM medical Center

Baru lepas ambik nebulizer. Doc kate Lung Infection. Dia ada mention pasal acute bronchiolitis tah amende pun saya tak tahu

Aaa Female??? taula kau nak sgt anak pompuan..tak payahle perli

Asalnya tgn kiri dia tu berbungkussbb nak elak dari jarum untuk drip air tercabut. tapi nurse terpaksa keluarkan thumb finger sbb tu jari bucuk perasa strawberry yg diisap masa nka tido. Ngamuk sakanla bila jari masam dia tu kena bungkus

Lena lepas dapat ilangkan ketagih jari masam tu

Hair kedua di wad..nampak segar. hepi

 Petang hari kedua...dah tak mampu nak dok diam. asek gi ngurat nurse kat kaunter
Buat projek..takde mainan..meja tu pun dia bautbuat main sorong2

8 comments:

Kay said...

dh kuar ward eh? alhamdulillah... aryan kena kuat tau!

eug|ena said...

Sarah, Aniq dulu kene acute bronchiolitis jugak mase 10 months.. 4 hari warded kat DEMC..

lepas tu almost tiap2 bln demam.. bila dah setahun br ok.. org kata sbb nak besar? ahaha.. ntah lar..

nampak aryan dah ok tu.. hopefully lepas ni xde demam2 dah ye sayang~

dyanayusuf said...

comel je aryan hisap jari eventho tangan tgh berbungkus.

siti norsarah Aminuddin said...

Auntie Kay..masih di ward..seawalnya hari ahad baru boelh keluar.

Wawa said...

kesian aryan...tp pic 2 bawah tu sgt comelz!hihi

siti norsarah Aminuddin said...

adeh almost tiap bulan demam eh? hopefully tak lama lah adegan demam ni.tak larat EL hihihi

Tishya said...

ei comelll and handsome nyer budak sorang niii

syiela said...

comelnya isap jari camtu...

awat la di letak female pulak.. kalau en.hb saya time tu jugak dia suh nurse buat baru :)

moga aryan cepat sihat