Tuesday, August 28, 2012

Edisi Raya: Hari Raya keempat

Yea! beraya dirumah tok abah Adam...rindu dgn kampung halaman sendiri. tp keluarga saya masih kecil..anak2 saya the only cucu dalam keluarga. Ayah saya masih muda..masih bekerja sbg guru sekolah. insyaallah moga2 tahun depan beraya dgn ahli keluarga baru..adik iparbertambah lagi seorang and more cucu untuk cikgu Amin and Che puteh. heheheh

Waktu siang tak kemana sbb ibu dah mula bekerja. sibuk dgn persiapan BBQ sempena raya dan birthday Abah..and belated birthday Adik bongsu, Aryan, En hubby..and birthday saya jatuh pada hari kemerdekaan..merdeka! hehehe. all in one event..jimat sungguh!

Mlm tu acara membakar..seafood, ayam, jagung, lamb, etc..ada laksa sarawak, bolognaise spagetti for kids, garlic bread, nasik goreng, coleslaw, mushroom soup, salad.etc etc...tak larat nak listkan..byk sungguh mknan. tetamu pun ramai. penuh halaman rumah dgn kereta..kira2ada sepuloh bijik kereta di dalam kawasan rumah. tak kira lagi yg kat luar pagar..

Then acara potong cake birthday boy..abah le..hehehe semoga abah panjang umur..sihat dan bahagia selalu. we all love u abah..muah! abah boleh bangun dari lumpuh adalah satu miracle..semuanya atas izin Allah. moga2 abah terus sihat dan ceria selalu.

 Sibuk makan sumer orang...
 Abah dan pakndak
 Mango cake secret recipe.
Dah taktau nak main apa...main balang kuih


2 comments:

syiela said...

meriahnya besday celebrataion...

hehehhe dapat main balang kuih pun ok :)

siti norsarah Aminuddin said...

ramai uncle yg dtg..so cousin pun pkt dtg..tu yg ramai..