Monday, August 27, 2012

blue Velvet cake le pulak

amboi amboi..arituh glemer dgn red velvet cake..pastuh rainbow cake..sblm2 tu macarroon..now ada blue velvet cake le pulak..eh ke dah lama ada saya je yg tertinggal train ni? hehehe

rupa paras nya nampak sungguh menarik. but to be honest i will not dare to taste it. too bluish for me..rasa mcm ko letak pewarna biru pekat dlm mulut ku..ke ada natural food coloring yg mmg based from herb yg kaler biru? kalau warna asli dari tumbuhan  mebi saya makan.


Blue Velvet Cake from @addapinch | Robyn Stone
Pinned via pinmarklet

2 comments:

syiela said...

saya lagi la ketinggalan kak hehehhe ni baru tau ada blue velvet kek...

*** InsyaAllah.. moga kita dapat jumpa nanti :)

Mummy GreenyHouse said...

ha'ah..mcm seram je nak cuba..apam polkadot yang warna bukan main byk pun saya x bape nak berani nak telan.. :p