Tuesday, July 3, 2012

Super duper takde mood

Hi ladies,

lamakan saya tak update blog? bukan tak ada cerita, banyak cerita anak2 saya, tapi cerita yang sama je la...takut korang boring...hihihi

Weekend lepas takde pe aktiviti yg menairk melainkan bawa hero2 saya ke seksyen 7- tgk team powertrain main futsal. yg ladies takde pun main..kitaorg jadi cheer leader. eceh..

bila dah bawa hero2 kecik, bz sampai tak tahu pun sapa yg menang..ahahaha




Smapai je terus suap bekfes kat budak2..termasuk anak member

mak yang pose lelebih...anak saya malu2 kucing tgk ramai orang

balik dari futsal - en hubby tak ikut..

kelmarin pula saya bawa amir gi check up tangan, buang simen dan dawai yg ikat tulang yang patah. kemudian, kami gi IOI mall..sempena celerate amir yg simenless, kami main bowling..ahahaha mak and ayah je yang seronok..amir boring tunggu

Bola masuk longkang

sara 129 point - Sol 131point..bg chance la hubby menang

Amir tido..bosan. tangan dia dah takde simen, tpai masih berbalut sbb ubuh support. bila nka mandi boleh buka.


No comments: