Sunday, July 29, 2012

Shaklee Collagen Powder..

Hi Ladies,

Waahh hari ni je dah dua entry kat blog ni. kalau tak update..berminggu2 blog ni bersawang. update pun ikut mood.

Hari ni saya nak update cerita tentang Shaklee Collagen Powder. Amboibukan main lagi saya skrg, sejak jadi ahli Shaklee kerap pulak update pasal produk Shaklee. saya ni masih baru dalam ber Shaklee. start kenal Shaklee pun sbb beli Trial set B - set untuk penyusuan. pastuh suka plak dgn ESP. so alang2 dok beli barang Shaklee, baik jadi ahli terus. dapat harga yang murah dari retail price. so sapa2 yg nak beli barang Shaklee, bolehla guna ID saya or order kat saya..saya bg harga member je kat korang plus harga shipping / pengurusan. sikit je..ciput sgt..takkan nye saya jadi kaya dgn kos RM5 habuan untuk gi collect brg dari pengedar.

ok pasal Shaklee Collagen tu..saya mmg le berminat sgt nak ambik..saya tanya otai Shaklee..dia ckp tak sesuai untuk BF mom sbb ada Pfaffia herbs. saya terus google check, ada dua laman web pasal herb ni, takde mention pasal pfaffia tak boleh consume while bf. dkt forum pun ckp ada org ambik masa bf tapi bb takde problem.

so saya degil..saya ambik jugak collagen shaklee tu. mula2 saya abmik separuh sachet.. then bf anak untuk beberapa jam...monitor tgk ada apa2 yg pelik atau tak pada Aryan. dia berak and kencing ok as usual. main as usual..so  far so good lah.. day2 ambik lagi half..monitor lagi.. mcm ok..then day 3 ambik full sachet..dan hari ni dah masuk hari kelima..Aryan ok je..alhamdulillah..dan mak aryan tergedik2 harapkan kulit muka cun mcm zaman anak dara. kita lihat lah nanti hasilnya ye..

Kepada ibu2 yg sedang menyusukan anak..jgn ikut perangai tka elok saya ni. org dha advise jgn ambik..sila patuhi ..hihihi

kepada wanita2 anggun yang mahu memantapkan kulit wajah..nak ayu dan gebu..sila contact saya untuk dptkan produk ni dgn harga yg amat berpatutan. 

Product Review:

Collagen Powder

For healthier feeling, more youthful-looking skin

Shaklee Collagen Powder is the ultimate collagen supplement consists of 4,000 mg proprietary RSS (Red Snapper Scale) Collagen, a pure and high quality collagen extracted from the scales of Red Snapper. Shaklee’s extremely low molecular weight collagen, at approximately 1,000 Dalton*, is easily absorbed by the body and helps to boost the collagen synthesis at the dermis layer effectively.

Seven key ingredients including Camellia japonica seed extract, Pfaffia extract, fish collagen, shellfish extract, Lactobacillus acidophilus, vitamin C and vitamin Bs, combine to enhance the effectiveness of RSS collagen and support your beauty from inside out.

Shaklee Collagen Powder easily dissolves and mixes well with your favorite food and beverages. Each serving is packed in an individual sachet for immediate consumption anytime and anywhere.

Hmm ni part yg paling menarik:

Apakah kesan dan faedah mengambil Collagen Powder?
Ia mengandungi red snapper scale @ sisik ikan merah, dan terbukti sisik ikan merah ini dapat memperbaiki tekstur kulit wajah dan menghilangkan kedutan. Selepas penggunaan selama 8 minggu, keputusan menunjukkan kulit menjadi lebih baik secara menyeluruh.

Collage Powder terbukti berkesan untuk:
- Meningkatkan kelembapan kulit sehingga 90%
- Mengurangkan kekasaran dan kekeringan sehingga 75%
- Peningkatan dalam penampilan keseluruhan sehingga 71%
- Meningkatkan kelembutan dan kelicinan sehingga 69%
- Meningkatkan pemakaian kekal mekap sehingga 60%
- Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti sehingga 55%
- Meningkatkan ketebalan rambut sehingga 54%
- Meningkatkan keserian, tona & warna kulit sehingga 50%
- Mengurangkan garis halus dan kedutan sehingga 18%

Justeru, kesan dan faedah pengambilan Collagen Powder:
  • ANTI PENUAAN – mengurangkan liang pori-pori (pori-pori terbuka), kedutan dan garis halus.
  • MENGHIDRATKAN – Melembapkan kulit
  • MENGEMBALIKAN KEANJALAN KULIT – Menjadikan kulir anjal, lembut dan tegang
  • MELICINKAN – Tingkatkan kelicinan kulit
  • MENYUBURKAN – Menyuburkan rambut dan kuku yang sihat
  • MENCERAH – Mengurangkan pigmentasi, jerawat dan kulit tak sekata
  • MENEGANG – Membantu menegang dan menganjalkan payudara
hihihih tak sabar menantikan hasilnya...








 

13 comments:

Bunga Rampai said...


Salam dear,

Berapa yer you jual? Interested nak beli.

siti norsarah Aminuddin said...

salam.. boleh bg ur email address? i email u..

secretGarden said...

salam..berapa yer harga collagen powder tu?including shipping price...

siti norsarah Aminuddin said...

Salam ladies, promosi bulandecember rm225 termasuk shipping cost. email to sitinorsarah@gmail.com kalau berminat ye :)

Anonymous said...

salam. untuk satu kotak kebiasaannye tahan untuk brapa bulan ye?

siti norsarah Aminuddin said...

Sebaiknya untuk permulaan ambil satu sachet sehari, so sekotak stgh bulan..bulan kedua bila dah nampak kulit texture improve, bolehla selagn seli untuk maintain.

Syida said...

Salam..tumpang iklan..
Inginkan payudara yg cantik dan menawan, jom dapatkan sekarang!!!
http://kittocat.blogspot.com/2011/12/thanyaporn-breast-pueraria-mirifica.html

Siti Noor Hafizah said...

Salam...blh byr pki card x

siti norsarah Aminuddin said...

Salam Hafizah,

Untuk beli guna kad possible if hafizah pegi sendiri ke Shaklee and bayar guna kad using my ID.. takde masalah.

kalau nka order through online pun boleh, tapi kena jadi ahli bayar seumur hidup RM65 shj. point UV pun boleh dpt. if reach certain limit boelh dapat bonus.

Siti Noor Hafizah said...

Blh minta phone no.x?? No id aper yer??

siti norsarah Aminuddin said...

Salam Hafizah

Kalau bermiant nak beli barang shaklee with member price, you can use my ID: 867186.

FYI promosi 6+1 collagen ni end 31 december ni. jgn lmbt, nanti habis promosi, rugi


kalau berminat nk jadi ahli inform saya. Sy boleh certia lebih detail especially kalau u nak generate side income. kita dah tahu kebaikan supplemen, apa salahnya kita kongsi dgn kawan2..kalau ada org beli, boleh dapat untung sikti dgn harga jual san juga dpt kumpul UV point, dapat extra bonus..


anything boelh sms/ whatsapp saya: 0193833108

CIK PIA said...

Nak tnya, kalau guna produk shaklee collagen ni saje xpe ke.. maksudnya, xpayah amik vitamin shaklee yg len.. effect sama x?

siti norsarah Aminuddin said...

Hi cik pia..collagen shaklee boleh berntindak sendiri.xperlu vitamin lain untuk sokongan. effect scp lebih cepat berbanding pengambil set kulit shaklee- vit E, C and B complex