Monday, July 23, 2012

Salam Ramadhan

Entry pertama sy dibulan ramadhan. bukan tak ada cerita...tapi malas nak bercerita sbb cerita takde la hep pun. karang citer tak berenti pasal anak bosan plak korang..

Bulan pose ni, fuh mmg mencabar saya..saya berpuasa, diwaktu berbuka, saya mkn terlalu sedikit.. siang hari saya pumping, balik rumah Aryan sy bg direct feeding. saya memasak juga lauk berbuka dan sahur. jd badan mmg sangat letih. pastuh baru terfikir, badan cepat sgt rasa letih dan sakit2 sbb tanda usia dah meningkat..dah tua. masa time pantang lahirkan anak, saya tak berpantang..langgar segala pantang larang mak nenek. huhuhu now padan muka.

btw...skrg ni saya baru start amalkan ESP - energy Soy Protein dari Shaklee. dari testimonial org ckp susu jadi pekat..mmg betul weih..kagum tol.. pekat dia lain dari standard sus yg saya perah sblm ni. Aryan dulu mcm minat tak minat je minum EBM dari botol.now minat tol. mcm sedap sgt. iyela kot testimonial org kasik tu.

nk update cerita super basi..godek2 hp jumpa gamabr saya, hubby dan Adam melepak kat ikea. terus smgt nk pindah rumah berkobar2 rumah pun dah naik tiang..heeee seronoknye..biarpun kecik..tapi syurga dunia kami.

Kalau lah ada rezeki lebih..mmg teringin nak renovate rumah and deko rumah gegila. tapi bajet ciput je..so semuanya limited. buat sikit2 je la lagi sepuloh lima belas thn baru siap..hehehe

Kat dapur ikea

Teringin nak ada dapur yg mcm ni..

Ni my future workstation

Add caption




ADam wat cam ruamh sendiri pulak




Balik rumah...ayah pasang meja kecik ikea untuk adam. I love u both...i love Amir Amar and Aryan too!

1 comment:

Mimiamilia said...

beb..selamat berpuasa!! lama tak borak ngan hang