Tuesday, July 31, 2012

New 'toy' storage for my Mr Handyman

Smlm en hubby dapat storage baru untuk 'toy' dia. happy bukan main dia semalam. yang ni portable senang nak bawak barang mainan dia kemana-mana.

tada..! I am happy for you abang..and lega sbb rumah kurang sket berselerak dgn toy abang and toy anak-anak

Siapa yang berminat nak beli mobile Tool Storage ni..sila tinggalkan msg untuk harga. kot2 la nak kasik hadiah kat hubby or ayah. orang lelaki suka benda2 camni. waaa saya ni sumer benda nak meniaga. :)

Mcm beg balik kampung dah..

Boleh pecah kepada tiga bahagian..kalau nk gi mana2 bawak bhgn yg nak guna je pun boleh

okeh..tu je nak update.. sekian..





3 comments:

izla said...

menarik.akan dipikirkan

Tishya said...

i need for my man too.bape harga ni?

siti norsarah Aminuddin said...

act it is quite pricey... rm440 tp quality tip top..mmg puas hati beli.tool, fasteners teratur jek..