Thursday, July 12, 2012

Fallen in love with Sunburst Mirror

Saya sgt berminat untuk memiliki wall mirror design mcm sunburst ni...setiap blog home deco, wajib ada sun burst mirror. mcm trend terkini di US and kanada. I guess.

saya ni kan senang terpengaruh, so teringin juga nak memiliki cermin ini...tapi tak kuasa lah nak gantung kat dinding rumah sewa yang ala2 nyampah. haii....susah tol dok umah sewa ni..bilalah nak siap rumah sendiri..

Ada a few blog yg ajar DIY sun burst mirror...kan dah kata, mmg cermin ni top giler and jadi kegilaan sumer ibu2 untuk jadi wall treatment rumah dioarg. tapi tak kuasalah nak DIY cermin ni..project cat side table sapai skrg lom settle. malas nye ya rabbi...ada masa terluang, saya gunakan untuk tido. makcik pemalas skrg ni

saya sedang menggoogle website yg jual cermin ni kat mesia..so far lom jumpa. kalau ada sapa yg jumpa sila inform eh. TQ

Source: google.com via Lindy on Pinterest











4 comments:

Mummy GreenyHouse said...

ha'ah la...mcm trend skg. tapi tak penah jumpa kat sini.

rumah sendiri semangat la nak deco2... :)
rumah sewa pun boleh je deco,bab gantung cermin ni takde hal kot. tp kalau dapat tuan rumah yg tak bagi langsung penyewa nak paku2 or gantung2 susah la,.. :p

siti norsarah Aminuddin said...

ituhla masalahnya...tuan uamh tka kasik paku... huhuhu

dyanayusuf said...

penah jumpa kat nilai 3. banyak sgt. harga pun cantek. rm3xx.

siti norsarah Aminuddin said...

ooo kat nilai tiga eh? apersal ritu (err thn lepas) lom ade..hehehhe