Monday, June 25, 2012

Weekend @ nearby taman tasik

Saturday, tak ada aktiviti yang best melainkan bawa my superhoreos ke taman tasik dekat Asiajaya. Untuk mami dan ayah, takdela bestpun..tapi anak2 saya sgt sukakan tmpt tu sbb all-in-one package, ada tasik, ada LRT lalu lalang, ada bird banyak, ada playground dan ada patato fries plus mainan happy meal. itulah dunia kanak2..benda2 tu ada pun dah cukup...

Saya introduce slide dan buaian pada Aryan. Dia suka naik buaian..

ni je gambar yg sempat saya capture..

Jumaat malam - tgh happy main dgn seluar labuh lelebih..maklumla baju melayu carry over sikembar

Eh dah hilang dah seluar..camne boleh hilang tah

Sabtu ptg, mkn nasik ayam aje..itupun si kembar dah happy, maklumla mami jarang masak..hihihi

Gi taman tasik akt PJ. ni lah rupa playgroundnye

Mami dan 4 anak mami

seronok main buaian

Eh yang tua ni plak menjerit takut. Aryan ok je dia plak gayat

Budak patah tgn ni pun bukan main lagi


Takut main buai, layan seesaw je la
Carik fish..takde..air kaler ijau..yek!

Rupa tasik dari kejauhan.. Happy bebudak tu lari


Sambil main buai sambil gossip

                                    
Balik dari taman, keletihan
                                     
Malam...Start nak tido..

4 comments:

dyanayusuf said...

ramainya budak kecik..mak bwk anak atau kakak bawak adik2 atau teacher bwk kanak2 taska? hehe..
beruntung btul anak2 ada kawan2 kan. btw klakar tgk adam menjerit.haha

siti norsarah Aminuddin said...

diana..berderet2 anakku..huahuahua..tapi paling suka statement awak tu.. kakak bawak anak2 or teacher bawak kanak2 taska..ada unsur2 pujian disitu..huhuhu

syiela said...

anak2 ni kalau dapat bermain kat playground mmg sangat seronokkan..

ai.. patah2 pun aktif lg.. saya pulak yg risau nengoknya.

camner la seluar boleh tercabut kekekkeke (ni mesti kes terpijak sampai terlondeh)

siti norsarah Aminuddin said...

itulah..dia dok pijak2 le tu..tau2 dah tertanggal seluarnye