Wednesday, June 6, 2012

Baby di gantung di toilet? OMG! sumpah?? ( tiru ayat adibah :P)

waaa dasat tak tajuk..?? mcm ganas jek bunyiknye..

weih betul la..saya tak tipu..cer tgk gambar bawah ni. betulkan?





Ok nk tanya korang, kalau korang berenti kat R&R contohnye, baby korang korang buat camne eh bila nak masuk toilet?

saya amat jarang ke toilet kalau outing or travel dgn baby. mungkin saya ni jenis boleh thn kenc*ng. huhuhuh tpai kalau emergency, hubby akan pegangkan.

cuma pernah sekali saya bawa si kembar gi check up lepas pantang. sorg saya riba, sorg dlm baby carrier. tau2 nurse suh ambik sample urine saya untuk test..takkan nak bawak dua2 gi otilet kot? last2 mintak tolong nurse jagakan..hihihi

aaa kalau masuk toilet pun, toilet kt mesia ni lantai sentiasa basah dan kotor. cer bayang tetiba baby yg baru belajar bertatih terjatuh atas lantai yg kotor giler tu..yuck!

so idea menggantung baby ni satu idea yg bernas pe..bukannya nak abuse budak..cuma nak avoid dari budak dok pegang mangkuk tandas, pintu tandas, singki yg kotor giler tu..hihihi tapi pastikan gantung di bahagian dinding yg agak2 bersihla ye.

~membayangkan aryan digantung cenggitu...sure melalak2 budak ni~

6 comments:

Mummy GreenyHouse said...

kadang2 wall toilet pun kebanyakkannya agak "yucks".. :p
sy pun minta tlg sape2 yg berdekatan tlg pegangkan.. (tp pastikan org yg boleh dipercayai la ye..takut gak kena kidnap kang..haru~)

siti norsarah Aminuddin said...

itulah..nak gantung pun tka sampai hati..dinding mmg slelaunya kotor..kembang tekak bila pikir. hihihi

Wawa said...

hahaha..comeynye...cam nak gantung gak annaila camni...tp kne pastikan hook tu kuat la...kang terjatuh lak kan...

syiela said...

saya ni jenis tahan jugak.. tapi bila sampai kat rumah berlari2 menuju ke tandas :)

kalau Dable H kat situ sure melalak2 la jawabnya

siti norsarah Aminuddin said...

wawa..cam handbag plak rasanya gantung anak camtu..hihihi

syiela..dgn si kemabr tu, jgnla tinggal..thn je la nature call tu kejap..meraung karang

siti norsarah Aminuddin said...

wawa..cam handbag plak rasanya gantung anak camtu..hihihi

syiela..dgn si kemabr tu, jgnla tinggal..thn je la nature call tu kejap..meraung karang