Thursday, May 24, 2012

Tips untuk si comel yang suka fussy dalam pemilihan pakaian

Salam all,

korang yang anak anak dara kecik mesti pernah experienced kes si kecik ni nak memilih pakaian..fussy..semua mami pilih tka betul..diaorg nka pilih sendiri baju kan? end up waktu malam kita kena pakaikan dia jeans dan t shirt sbb itu baju yang dia pilih..hehehe

jumpa satu tips dari pinterest..website kesukaanku.. kalau anak dara u all fussy dgn fashion baju..cer ikut tips ni..tpai tips ni sesuai untuk shart travel la kot..hehhee

1. cari zipper beg atau plastic bag jernih
2. isik baju ikut pasangan dan aksesori sekali kasik match..
3. so everytime lepas mandi nak pakaikan si comel tu baju, suh dia pilih beg plastic mana dia berkenan..at least matching la baju dgn pant/skirt kan? takdela pakai t shirt polka dot dgn skirt kotak2 kan? hehehe

ok tu je nk share.. chow!

3 comments:

Kisah Qaseh said...

same goes with my daughter la.... malam2 pakai skirt..... adusss....

siti norsarah Aminuddin said...

hehehe girl mmg camtu..sbb i dulu pun cenggitu..hehe

syiela said...

sebab saya ni boboi kot semuanya takde xperience lg si tecik fussy :)