Friday, May 4, 2012

Friday @ K Irnie's New house

Location: Sec 8 Shah Alam
Time: Lunch Hour
Menu: Mc D Value Lunch + Home made pengat pisang 
Attendance: all pwt ladies except Eli and Harizah.

Description: K Irnie pindah umah baru last Weekend. still WIP. Penat pindah sampai doc kena bg MC pada k irnie yg start nak sarat pregnant. kesiaaannn..

nih gambar yg di ambil..suka betul dgn keluasan rumah corner lot k irnie, mmg luas jenuh nak deco.. hihihi

Lupa plak nak ambik gambar bahagian luar rumah

Display cabinet di hadapan pintu masuk. wall frame pun lom gantung..nampak sgt baru pindahkan?

Shoe cabinet i think..k irnie bersusah payah nak deko..lom siap lagi tu deko2 rumah k irinie ni

Another display cabinet for momentos and collectible items - at dining area

sliding door... great idea..kat mana ye?

hihihi bukak sket je..peekaboo

cak...dapur rupanya. sliding door nak tutup ruang dapur dari dining room. langsir  pun tukang jahit lom sempat siapkan.

sebelum balik wajible ambik gambar reramai. k irnie yg berbaju putih and si comel nabil, the only man in the house.

4 comments:

ieza said...

cantikkkkk dapo kak irnie, memang worth sangat dgn price

Bonda Adam said...

itulah...mcm x percaya je masa k irnie gitau harga kitchen cabinet tu..betbaloi baloi..

zaf said...

besarnye rumah ernie! kene amik maid ni...jenuh nak kemeh ghumah

Bonda Adam said...

aa kan... Letih nk ngemas..besar bona