Tuesday, April 24, 2012

Penawar Hati, pengarang jantung, intan payung, bucuk saya

Amboi, panjangnya tajuk...

Penawar hati tu Adam
Pengarang jantung tu Amir
Intan payung tu Amar
Bucuk tu Aryan...hihihihih

Pic taken last night atas sbb pakai baju tido baru yg dibeli dari Cik Puan Diana at Butik Myra.

Thanks Diana sbb hantar baju tu smlm.. anak2 suka kartung angry bird..kalau ada lagi stock baru informla esp baju size Aryan...

gambar tka elok sbb semuanya super excited main2, byk gambar blur. susahnya nka ambik gambar budak berempat ni

Aryan bergurau senda dengan Abg Amir
Amar dan Abg Adam
Adik tengah cari pasal dgn Amir, rampas semua toy yg Amir tgh main

Rambut Amar dan Amir tak bersikat


6 comments:

dyanayusuf said...

ahhaa...sy curik gambar yer.
kalau ada sy update kat blog

Bonda Adam said...

boley..boley..

Anonymous said...

naper amar suka buli amir yer? kakak warning skit kat amar jangan buli anak ateh. nanti ateh babab dia (acik confirm marah kalau ateh kata cam nie) hehe... kami hari tue hampir ^bettarik rambut^ sebab kakteh kata amar melampau, kakcik jaga baiknyer anak dia... hehehe...

Bonda Adam said...

kehkeh..korang pun dah jd mcm amir amar...sian anak k teh... teruk kena belasah dgn amar

syiela said...

hahahha... semuanya saya yang punya.. anak saya pun camtulah kalau cari gaduh :)

Bonda Adam said...

camtulah bebudak ni..tunggu besar baru nak cerdik sikit kot