Friday, April 13, 2012

Friday @ Rumah Pn H

Nak Ngomel sket walalupun tka ada kena mengena dengan tajuk di atas

Honda dah keluarkan tiga model Hybrid.. Civic, Jazz, Insight

Toyota pun ada kerete hybridnye..

Proton dah byk kali menang rally kat oversea with dengan Proton EV..siap masuk paper and TV tau..tapi bila nak mass produced ek? ke design tak feasible untuk di mass produced? BOM cost tinggi ke? hiiiiiiiiiiii

Something to ponder on this lovely Friday..

yippie today is Friday.. tadi gi buat liputan dekorasi rumah seorang kawan..Pn H. baru masuk rumah few months ago. Intermediate House 20x70ft..dengan warna dinding yg cerah nampak rumah luas sgt.. Dekorasi rumah white. clean with modern touch..byk warna putih..itu yg saya suka. dan byk barangan IKEA to optimize space..saya suka juga! dekorasi rumah Pn H masih WIP.. tapi saya mmg suka konsep ruamah PN H ni..so mechanical..hihihi

Few items yg beri idea untuk saya beli kat Ikea..

Looks familiar? barangan ikea ..hihihi saya suka korean wall paper. ada outlet di lot kedai sebelah IOI mall..

Penggantung kunci yg cute 

Rak Ikea..dan kotak Ikea for storage.
Other things yg saya suka di rumah Pn H:
- Kitchen cabinet warna putih
- Sofa
- plaster ceiling...

sorry takde gambar..sibuk bersembang sampai tak smepat ambik gambar. To Pn H, tq sbb invite kitaorg gi rumah untuk lunch..wakakaka pn H kena paksa bawak kitaorg gi rumah dia sebenarnya...

sekian terima kasih

6 comments:

ieza said...

uihhhh pantas sungguh sarah.. eh pesal gamba2 dalam blog sarah nih cantik plak eh? pakai setting lain eh? mcm dalam iphone la plak.. sile ajarrrrr pleaseeeee!

Bonda Adam said...

sila install instagram...mmg lawo gamba..hihihi

Tishya said...

uwaaa tinggalkan i!!!

Bonda Adam said...

u cuti...hihihi kali ni unplanned tour...next time kite buat party kt umah k irnie...nk review umah k irnie...

syiela said...

cantik penggantung kunci tu.. berkenan juga dengan rak ikea tuh.. iskh macam semua berkenan je

Bonda Adam said...

barang ikea mmg ikut selera mak2 muda mcm kita ni..tp rega dia yg x thn..