Sunday, February 19, 2012

Play time! Sunday morning @ Taman tasik Shah Alam

Weekend lepas memang tak ada plan untuk kemana2, kecuali ke Taman Tasik Shah Alam breakfast dekat sana and let the boys spend their time at their favourite place..apa lagi.. play ground lah..we let them feel free running, jumping, climb, play with muds, stunt or apa saja yg diaorg nak buat and let them make friends with other kids too...  suprisingly, eventhough they have each other, diaorg masih berkawan dengan budak2 lain... majority are girls.. so cute bila Adam salam dengan tiga orang anak dara tecit2 bila time nak balik, siap cium tgn tu..adoi hai.. kids are so innocent and always innocent..tapi nanti dah besar, jangan buat gitu dgn anak dara orang ye..
Skodeng kure2

Jatuh dlm becak
Me bersama kekasih gelapku...

Ice cream time..comot!

I need air cond mami.. dah berpeluh2

isk..ajar anak makan berdiri

comot tul..rambut tu patut kena potong..tak sempat gi barber shop

lari..lari...kejar crow!

comotnye Amar!

2 comments:

farida aka farid said...

aryannn ensemmmmm sgt!!geram la tgk. adam dah slim banyak.lebih kepada meninggi.kembar menten lagi.tapi my fevret boy..ttp aryan bambam!!

Bonda Adam said...

tengkiu aunty fared..adam tu dah tinggi perut kite dah..tapi mmg kurus..nampak tulang rusuk bertaburan..ahahah

aryan tak thn panas..kalut mami masuk keter bg dia aircond..