Monday, February 20, 2012

Our Love song..

Pernah dengar lagu Phill Collin dalam filem animasi Tarzan? Itu lagu yang dinyanyikan oleh mak tarzan, Kala untuk Tarzan masa Tarzan menangis sbb Kala tersalah cara mengcarry Tarzan..Time tu Kala baru dapat kebenaran hubby dia untuk adopt Tarzan pengganti anak dia yg baru je mati.

Saya sangat suka lagu tu..nak tahu kenapa saya sgt suka lagu tu? sebab itu lagu kesukaan arwah ibu saya..lagu kenangan dia dgn adik bongsu saya yang masa tu masih lagi baby.

Bila saya dengar lagu ni, saya rasa mcm balik kezaman saya sekolah, lepak depan tv dengan mak tonton movie Tarzan ni dgn adik bongsu saya..kami berdua siap boleh hafal skrip2 dalam filem ni..sbb kami tgk berpuluh2 kali.. Part favourite kitaorg ialah bila Tantor (anak gajah, kawan tarzan) tanya dengan mak dia air sungai tu ada bakteria ke tak..hehehe saya dan adik boleh hafal seluruh skrip adegan tu..

mengimbau kenangan abadi dgn mak..saya sgt rindu dia...

Sekarang lagu ni saya jadikan lagu cinta saya dengan Aryan..ehehe kenapa Aryan? sbb dia sorg je masih baby...yang lelain dah besar..apapun mami sayang semua anak mami..



Layan you tube?? click here --> You'll be in my heart

"You'll be in my heart"


Come stop your crying 
It will be all right 
Just take my hand 
Hold it tight 

I will protect you 
From all around you 
I will be here 
Don't you cry 

For one so small, 
You seem so strong 
My arms will hold you 
Keep you safe and warm 
This bond between us 
Can't be broken 
I will be here 
Don't you cry 

[Chorus] 
'Cause you'll be in my heart 
Yes, you'll be in my heart 
From this day on 
Now and forever more 

You'll be in my heart 
No matter what they say 
You'll be here in my heart, always 
[ Lyrics from: http://www.lyricsfreak.com/p/phil+collins/youll+be+in+my+heart_20108086.html ] 
Why can't they understand 
The way we feel? 
They just don't trust 
What they can't explain 
I know we're different but, 
Deep inside us 
We're not that different at all 

[Repeat Chorus] 

Don't listen to them 
'Cause what do they know? 
We need each other 
To have, to hold 
They'll see in time 
I know 

When destiny calls you 
You must be strong 
I may not be with you 
But you've got to hold on 
They'll see in time 
I know 
We'll show them together 

[Repeat Chorus] 

Oh, you'll be in my heart (You'll be here in my heart) 
No matter what they say (I'll be with you) 
You'll be here in my heart, 
I'll be there always 
Always 

I'll be with you 
I'll be there for you always 
Always and always 
Just look over your shoulder 
Just look over your shoulder 
Just look over your shoulder 
I'll be there always



4 comments:

izan mama mia said...

salam...suka..saya pun suka lagu tu...dah lama tak dengar..nanti nak cari kat youtube lah..tq

Bonda Adam said...

Salam izan..saya dah link kan address youtube kat post ni... :0 bestkan lagu tu... sesuai untuk jiwa mak2..

syiela said...

lama tak dengar lagu ni.. mmg best.. layan balik ni :)

Bonda Adam said...

Tuhla syiela...mmg best...