Tuesday, February 21, 2012

Organized Toys

This is my 2nd entry for today.

quick update: i managed to do power pumping every 1 hour. must increase the pumping frequency as i desperately need ot boost up my milk supply. my little bunny needs 25oz of EBM everyday at nursery. total EBM collected as of 2pm justnow is 11oz... mak ai..wish me luck ladies..

long update: I am a day dreamer and always dream to have a play room for my boys.  I allocate 1 room upstairs for me to keep all the toys for my boys to play.  what is the room looks like now?? a total CHAOS! aaarggh boys are always boys...three words for them...errr four actually: big fight, messy, noisy.

sorry I forgot to snap pic this morning even though I promised Ms Tisya to post pic of our upstair rooms. nest time ye tisya.

Sbgmana yg diwarwarkan sebelum ni, saya suka layan pinterest and now i have collections of gorgeous photos of play room rumah mat saleh.. kan best kalau dpt buat playroom mcm ni, dan sentiasa begitu tak berusik..saya boleh buat cenggitu tapi mcm mana nak maintain?? discipline the boys?? naaaahhhh mimpilah.

enjoy the pics ladies!

Source: ohdeedoh.com via Sarah on Pinterest
Source: google.com via Sarah on Pinterest
erest.com' target='_blank'>Pinterest</a></p></div>

Anda suka design yang mana satu??? Ahahah font pun tukar pink...

6 comments:

ieza said...

Eh jap2 nih sume macam deco bilik gugurl aje hahaha, macam kne tunggu aufa jek next year hahaha

Bonda Adam said...

persediaan untuk sambut ugurl..amboi org gi honeymoon smpt layan blog.. nampak sgt pengantin lama ni..heheheh

enjoy ur holiday!

syiela said...

wah tersusunnya.. masalahnya boboi boy kat rumah tu suka campak2 walau dh sedia basket tuk simpan mainan... lastly kita jugak yang kena kutip simpan.

Bonda Adam said...

syiela..itu masa photography session je tu..lepas tu sah le anak2 diaorg sepahkan..hihih

nanti sarah post gambar bilik toy anak sarah..bersepah..!

Tishya said...

kite pn excited nk deco bilik anak kite... i love the second and 4th picture!a simple lemari and sumbat all toys in big boxes then stack togather... nk suh diorang kemas nt pn senang =)

Bonda Adam said...

betoi2... kite kena plan dari awal..nad train dari awal..baru organize sket rumah..