Wednesday, February 1, 2012

My friend Preggy Twins!! Congrates!

I received a great news from a friend, she said she's carrying twins.. identical twins tau! she's waited for 1 year to get pregnant and she's pray for Allah to give her another child since she's now already 34yrs old. but Allah answer her prayer by giving her not one but two! Allah kan pemurah... he know hamba2 Nya better than ourselves.

K irnie, nama kawan saya tu skrg ni tgh mabuk2 padahal semasa mengandungkan anak pertama dan kedua, dia paling happy tak pernah mual2 loya2 mcm org lain. rupanya pembawakan kembar mmg lain mcm. i am so thrill when i got the news, berdoa semoga kembar tu sihat, membesar dgn sempurna dan cerdas serta cantik rupa paras mcm mak ayahnya :)

to kak irnie, best of luck..jaga kesihatan, stay hot walaupun perut melebar carry twins. tak sabar nak tgk kak irnie pregnant 9 bulan mcm mana keadaannya nanti..hihihi

Kite doakan kak Irnie dapat twins girl... so dah achieve your KPI.. :P


No comments: