Monday, February 27, 2012

Lunch @ Marhaba Restaurant. Yummy!

Saya harus update aktiviti dengan my lady friends pada hari Jumaat lepas. Sejak dari hari Khamis kami beramai2 plan untuk lunch di Cyberjaya..untuk mencuba nasi Arab yg diperkatakan oleh Adibah sgt best dan terbaik dari ladang..eheheh. Nama restorannya adalah Marhaba.

Kedainya kecil saja, corner lot berdekatan dengan Cyber ria. smapai di kedai, kami disediakan tempat duduk kerana Adib dah siap2 booking untuk kami bersembilan. dapat menu, semua pening..apa nama makanan semuanya nama arab..tgk gamabr makanan je..order mana yg nampak paling fotogenik. saya order Fattoush salad dan Koobedieh kebab dan mendi rice (betoika eja..?)..air orange juice je.

sampai makanan..omak ai.. byk sungguh. mkn smapai kembung perut. saya take away hanith chicken and hanith lamb untuk anak suami. diaorg pun mkn dgn gembira.

ni gambar2 makanan dan geng wanita saya.
Ahli Kelab Wanita Powertrain - dari kiri, Suhaili, Farida, K Fadz

Ni bukan ahli kelab, ni orange juice

Koobedieh lamb kebab. sedap sgt....ikhlas, takde dapat apa2  komisyen dari Marhaba

Fattooush Salad yg berkhasiat

Waaa ladies..u all mcm kebulur sgt ye...

K fad gelabah, nasik byk sgt

Lagi ahli Kelab - Adibah, Tisya (dari rancangan Saya nak cuti! tajaan MAS) yg hujung tak nampak muka tu Nurul

Errr yg kiri sekali tu tuan empunya Blog, Adibah dan Tisya
Semua wanita Powertrain menghadirkan diri dalam acara makan2 ni kecuali Pn Harizah yg bercuti2 Malaysia di Langkawi. takpela Izah, bila2 nanti kita gi reramai lagi ye..

5 comments:

Wani Jalil said...

waaa..bestnye!!! kirim salam kat kak adibah..dah geng suma ek..weee =)

LYAfrina said...

syoknyer..mkn ramai2 dgn geng gni sure meriah kan

Bonda Adam said...

Wani..ok akak sampaikan..kalau ada wani, alza la kenderaan utama..hihi

Lya, mmg kalau pompuan lebih dr dua org, satu kedai akan dgr suara gelak ketawa, citer pasal anak je la

Wani Jalil said...

hehe..suma orng rindu keta sy..haha..i miss my car too!!!

ieza said...

uwaaaaaaa stressss gile nengok makanan sedap tapi x dapek join! memang kene repeat balik beramai2 nih hahahahaha