Saturday, December 31, 2011

a little surprise from him

belum lagi tiba 2012 sy dah boleh tick satu item yg sy list dlm item yg sy ngidam nk beli thn 2012, apa ya? hehehe rasanya satu dunia tahu apa yg plg sy nk dlm masa terdekat ni. rakan opis dah boringdgr sy ngomel x abis2 pasal nk beli benda ni, tapi tak beli2 pun.. ehehe

actually sy punya strategy, yakni nk dptkan ia secara free. dah 1 bulan saya lancarkan kempen dekat en hubby mintak dia belikan. dia wat dek je langsung xnak komen apa2. ultimatenya smlm dia bawak balik bateri hp baru.. untuk hp samsung omnia sy yg rosak sbb kembar rendam dlm baldi. tau2 hp tu sihat balik dan dah boleh pakai. en hubby hepi. dia ckp x payah beli hp br lg dah, hp dah elok.. x pyh membazir. sy ni bukan gadget freak, selama ni x pernah kisah dgn gadget br launch. biarlah org bergya dgn new gadget, sy pakai jek dgn hp lama asal boleh ckp suda...

tp kali ni sy terus sedih bila hubby suh pakai je hp lama. terus nk nangis tp control la kan. dia taktau yg sy gila2 ngidam benda ni. ngidam kali ni x boleh dipandang remeh tau. terus down sampai xde daya nk masak or mandikan anak2. mogokle tu. hehehe

en hubby mandikan anak2, sy melepek xde smgt. malas nk paksa sbb duit dia kan, hehehe. pastu en hubby tetiba suh sy pakai abg adam bj, dgn malasnya sy gi wardrob, ambik bj. pastuh pakaikan adam bj. hubby dah senyum2 tp sy x perasankan senyuman penuh makna dia maklumla avoid eye contact sbb tgh merajuk. hee

tetiba en hubby ckp "awak x nampakke."

nampak pe? tp hati dh berdebar2. buat2 xphm pulak.

tuh dlm almari, bukak pintu lg satu. kelam kabut daku bukak. waaaaaaa ada kotak. nk nangis rasanya.. en hubby belikan dy benda nieh


ooo surpriseye. tq syg.  hehehe en hubby mmg gitu, pasni nk surprise lg ye. terima kasih daun keladi. kalau boleh hendak lagi







10 comments:

Tishya said...

omg sweet sgttttttttt u deserved it sarah!

Bonda Adam said...

Hehehe... Seminggu lekorangdgr daku berckp pasal surprise nieh..heheheh

Tishya said...

alamak sebaik minggu depan byk cuti LOL

Bonda Adam said...

Ahaha seminggu waktu bekerja babe...

k.fad said...

Congrats sarah.....akhirnya dpt...
Best sgt...such a sweet surprise from ur hubby.
Pasni leh la nak senyum lebar..:-))

Mimiamilia said...

wahhh..best best..

Bonda Adam said...

Ehehe, bila dah ada tab, asyik ngadap benda ni ja... Sian anak2...huhuhu

FiraHamzah said...

aku nak jugakkk!!! hahaha..
best la ko! lepas nih rerajin update blog ek? hahah :P happy for u babe :) yeayyy!!

syiela said...

Bestnyer.... sweet la.. lepas ni mesti rajin hupdate blog :)

Bonda Adam said...

Yeay! Dpt gtab ni pun sbb hubby tau bini dia blogger..tp dah dptt stil malas update blog...hihihi