Wednesday, December 21, 2011

I like this Entry...tips for being organized at home

Saya suka blog ni... buakn nak promo, tapi really inspiring me to become more organized..tak sabar nak balik rumah untuk cuci toilet..ahahaha

Organizing Made Fun: 15 minutes of cleaning? - How to have a {fake} imm...: Ok...I have lots of friends who are seriously skeptical but I'm telling you, it's TOTALLY possible to keep your house clean with j...

5 comments:

Nihlah Insyirah said...

thanks sarah for sharing this.Ana baru sebulan lebih mula kerja setelah 3 tahun jadi suri rumah sepenuh masa, rasa terkejar-kejar nak bahagikan masa, kemas, masak, jaga anak & kerja.

Bonda Adam said...

betul ana, bila dah start keje mmg jadi kelam kelibut kat rumah dng anak2..

welcome back... si handsome kecik tu apa khabar? ok ke tinggal di nursery?

syiela said...

thanks... nak jengah jugak.. syiela mmg tak sempat nk buat apa bila ada 2H ni...

Bonda Adam said...

oo cuti ek hari ni... 2H sihat..

Nihlah Insyirah said...

thanks sarah, si kecil tu takpe tinggal nursery sbb dia nak dengan orang lain...cuma mula2 tu asyik demam but skang makin ok.

yang selalu nangis2 taknak gi nursery yg kakak no 2 itu, huhuhu