Monday, November 28, 2011

Hobi zaman anak dara jadi hobi zaman mak dara

Currently I am reading this....




and this....



Gigih tau saya mencari buku2 ni di popular IOI mall seorang diri di hari jumaat. saya perlukan motivasi.

Tapi kadar kelajuan pembacaan amat tidak memberangsangkan. saya mmg suka membaca, tapi dah lama tinggalkan hobi membaca ni sejak beranak pinak. so skrg ni anak2 pun dah besar sket, bolehla layan baca novel and buku2 motivasi..mlm2 layan blog home/self  improvement and organizing. oh saya sgt minat intai blog2 sebegini. saya nak dapatkan inspirasi untuk menjadi mami yang bijak uruskan masa dan rumah tangga


Saya juga nak join mimi untuk halaqah secara online. sempena masuk thaun baru ni, saya mau hijrahkan hati juga! moga2 kekal lah..mie, you must help me dear..aku juga mau ke syurga.

No comments: