Friday, July 8, 2011

Happy Friday every one!

Today is Friday..yippie!!! time now is 5.15pm..another 15 minutes left before I can grab my bag and lap top and leave the office. I ni mmg punctual orangnye adn tak suka lambat2...hehehhe

Tak byk interesting activities for today and this weekend. tadi during lunch hour, I just bring the Ladies to Anjung Merah with my Naza Ria gabak..makan2 sembang2 then balik office on time ok..

At 4pm, there was an annoucement from Geng Dyno, ada Durian feast downstairs! wow! yummy, me yang baru lepas solat Zohor terus dashed to Dyno office...waaaa berpuluh2 biji durian siap dgn pulut and santan.. as a pregnant mom, everyone advised me not to eat too much durian. All the Abang2 and Pakcik2 worried if it can harm my baby..insyaAllah, this baby Aryan already immune with bau durian and panas durian. Last few weeks, saya makan almost 2 biji durian as breakfast tau! End up i just had 7 ulas sahaja...tu pun sbb malu kucing..kalau tak mau tujuh biji durian saya bedal..eheheeh

For dinner, I plan to cook kari ikan bawal with ladyfingers + sambal belacan + sayur goreng for En Hubby. For my boys, I already cook sup ikan merah. balik karang panaskan je sup tu and goreng telur dadar je utk dioarg.

I am suppose to send my kids to my hometown this weekend, tapi tak sanggup berpisah dgn tiga budak kecik tu.. so I postponed to next weekend. I have a strong feeling that I am going to deliver baby Aryan very soon, maybe in two or three weeks time.

Ahh... tomorrow is my hectic day..I need to do laundry as i slept so early last night so tak sempat basuh baju..so baju2 kotor akan berganda untuk esok. one more thing, saya kena mula mengemas baju2 untuk baby Aryan, prepare everything according to my plan except buying new single seat sofa. mimpilah sbb bonus saya sikit sgt taun ni.

Last but not least, saya nak cuci dua bijik kenderaan kotor yang tersadai depan rumah.. oh sungguh memalukan ada kereta kotor tak terjaga..sedangkan kereta jiran2 saya berkilat2 je dari kejauhan.

camne dgn plan weekend anda? best mcm saya?hihihihi

2 comments:

nizzafazlis said...

salam sarah...

comey nyer budak kembar 2 org nih. geram tgok. adam pun dah hensem. semoga selamat bersalin yer aminnn...seronok kalau dpt jumpa budak2 nih...geram2. dapat blog ni dr blog mimi

Bonda Adam said...

Salam K niza...

waaa lamanya tak dgr berita akak...saya lama tak berblog..tapi lately ni rasa cam nak blogging balik. dah dasar blogger..mesti nak update story. hihihih