Sunday, July 24, 2011

Entry Sedih..uwaaa!!

Hari ini Mami dan ayah terpaksa survive tinggal dirumah tanpa Adam, Amir and Amar. No choice, Mami dan ayah kena hantar anak2 kesayangan mami balik kampung Tok Abah di Kedah. Mami harap anak2 mami sihat dan happy sentiasa..

To abg Adam, tolnog jaga adik2 ok..jgn nakal2 tau. jgn lupa recite doa makan, fatihah and hafal ABC
To Amir, keep singing and dancing..mami nak dgr lagu2 twinkle2 little star yg amir suka nyanyi over the phone tonight
TO Amar, jgn pukul Abang Adam and Amir tau.. kalau mami tau Amar pukul abang2, mami babap Amar. Alahai, sapa nak hugging mami malam ni kalau Amar takde..ayah ke?? wink wink!

Mami dengar lagu ni pagi tadi dekat radio, terus ingat pada anak2 mami.... jom layan.

Tajuk: Percaya padaku

Aku tak tahu apa yang ku rasakan
Dalam hatiku saat pertama kali
Lihat dirimu, melihatmu
Seluruh tubuhku terpaku dan membisu
Detak jantungku berdebar tak menentu
Sepertinya aku tak ingin berlalu

Reff:
Berikan cintamu juga sayangmu
Percaya padaku ku kan menjagamu
Hingga waktu menjemputku

Ku berikan cintaku juga sayangku
Percaya padaku ku kan menjagamu
Hingga waktu menjemputku

Saat ku tahu kau akan pergi jauh
Izinkan aku tuk selalu menantimu
Untuk katakan ku ingin dirimu (ingin dirimu)

Agar kau tahu betapa ku terlalu
Mencintaimu aku akan menunggu
Hingga dirimu kembali untukku

Repeat reff

Tolonglah aku bagaimana diriku
Ungkapkan itu rasa yang membelenggu
Dalam hatiku ku cinta padamu

Repeat reff

Berikan cintamu juga sayangmu
Percaya padaku ku kan menjagamu
Hingga waktu menjemputku..

Mami always love you sayang..muah!

~Cukuplah Allah bagiku~

4 comments:

ilah supardy said...

Dah nak bersalin ke sarah?

Nihlah Insyirah said...

Alahai sedihnya Sarah berjauhan dengan anak2. Mesti sunyi jer kan rumah. Apa pun, semoga Allah permudahkan segala urusan Sarah.Selamat bersalin:)

syiela said...

mesti ternampak2 je byg dorang bergelak ketawa.. sabar ye.. moga dipermudahkan segala urusan olehNYA

Bonda Adam said...

ilah: a'a dah nak bersalin..anytime kot..harap2 cptlah bersalin tak sabar nak balik jumpa anak2

ana: sunyije rumah skrg ni, dah mcm tak betul je kepala.. terima kasih aatas doa ana.

syiela: itulah syiela, dah gila bayang dah ni..mlm2 kena letak bantal kiri kanan tiga biji baru dpt tidur rasa mcm diaorg peluk.. :)