Wednesday, June 15, 2011

Saya dan Amar Rayyan ke DEMC

Went ot DEMC just now bawak Amar yg demam panas. MA bg ubat bontot untuk kurangkan panas badan and buat blood test.

sah! viral fever.. Encik Doktor bagi 6 botol ubat yg berbagai, jenuhla nak kasik Amar makan sbb dia ni paling tak suka ubat.

kat outatient clinic ada nurse menegur "eh comelnye, bb ni lelaki ke pompuan kak?"
jawab saya pendek " Lelaki"

kat lab time ambik darah ada sorang lagi menegur "eh cantiknye baby"
jawab saya pendek "dia boy"

dia menjawab "ops....comelnye"

ahahaha saya tak ambik hati pun. nak wat camne, ayahnye taknak potong rambut, orang pun salah anggap ingat Amar perempuan. sorry ye Amar. apapun terima kasih atas pujian yang diberikan.

1 comment:

syiela said...

mgkin kecik lg kot dorg x perasan jantina...cam sya dulupun siap letak bangle silver lg kt tgn ank tp org still tanya akak boy/girl.. hurmmmm
Tp skrg dh 5 thn xde dh org nk tanya lg boy/girl... :)