Tuesday, May 31, 2011

Pengumuman penting

Announcement para ibu dan bakal ibu sekalian...

saya kini sedang di dalam proses membina satu blog menjual barangan bayi dan aksesori untuk para ibu dan wanita yang nak jadi gojes mcm saya... heheh taklah gojes lagi sbb skrg ni tgh memboyot.

so nantikan kemunculan blog yang best giler dan hot tu... untuk pre-visit puan2 sekalian boleh visit http://kedai-bonda.blogpsot.com

singgahlah ye.

okie cerita pasal blog lama saya http://cikpuansarah.blogspot.com kini dah tak lagi beroperasi untuk tatapan umum sbb blog tu lebih kepada cerita personal saya yang tak menambah ilmu korang.. byk sgt cerita tka puas hati dan sungutan.. jadi tak best pun untuk dibaca.

dengan kewujudan blog cerita bonda ni, matlamat utama saya adalah untuk berkongsi ilmu keibubapaan yang saya baca / dapat dari buku2, cerita rakan2 pejabat, dari internet jugak.

sama2lah kita berusaha menjadi super mom yang berjaya dunia dan akhirat kay.. amin..

Permulaan Cerita

AS Salam.

Sampai saat ini masih tercari2 hala tuju hidup. cita-cita untuk berhenti kerja semakin membara apabila aku memikirkan nasib anak2 di taska saban hari.

Hati menjadi sayu, makanya semangat semakin padu untuk berhenti kerja dan berikhtiar untuk menjana pendapatan dari rumah.

doakan kejayaan aku ye.